logo
Bent u ook ondernemer in harmelen?

Informatie avond uitbreiding De Putkop

12-04-2022

De Gemeente Woerden heeft in 2021 definitief twee locaties aangewezen om extra bedrijfsruimte te realiseren voor lokale bedrijven die groeien en op hun huidige locatie niet kunnen uitbreiden. Uitbreiding bedrijventerrein De Putkop is één van deze locaties. Afgelopen najaar heeft de gemeente al met veel omwonenden hierover gesproken. Inmiddels heeft de gemeente ontwerpbureau OD205 gevraagd om voor deze locatie een stedenbouwkundig plan te maken. Voordat OD205 daarmee begint gaan ze graag ook met u als ondernemer in gesprek.

Ondernemend Harmelen heeft hierbij aangegeven dat ook de bedrijven die geïnteresseerd zijn in een perceel op dit bedrijventerrein belangrijke informatie kunnen geven over de inrichting van dit gebied. Tijdens deze bijeenkomst kunnen uw wensen en aandachtspunten worden besproken.

De gemeente heeft inmiddels een participatiebijeenkomst gehouden met de direct omwonenden en zij hebben zich kunnen uitspreken over diverse onderwerpen.  Deze en andere informatie wordt weer gebruikt om het ontwerpbureau te instrueren.  Ondernemend Harmelen heeft hierbij aangegeven dat ook de bedrijven die geïnteresseerd zijn in een perceel op dit bedrijventerrein belangrijke informatie kunnen geven over de inrichting van dit gebied. Om die reden organiseert Ondernemend Harmelen een bijeenkomst waar de Gemeente Woerden en het ontwerpbureau aan de ene kant informatie verstrekken en aan de andere kant vragen stellen aan de belanghebbenden.

U bent van harte uitgenodigd:

Datum: 12 april a.s.

Locatie: Het Wapen van Harmelen

Tijd: van 19.30 tot 21.00 uur

Deel dit bericht