logo
Bent u ook ondernemer in harmelen?

Glasvezel in het buitengebied

NIEUWS

De overheid en de gemeente vinden het van groot belang dat vooral bedrijven zich goed kunnen ontwikkelen. Een degelijke internetverbinding is hierbij steeds meer van belang.

Er komt glasvezel op De Putkop als 40% van de aansluitingen zich aanmelden. Dit is nog niet vanzelfsprekend! Daarom zet ‘Ondernemend Harmelen’ zich in om zoveel mogelijk bedrijven hiervoor te interesseren en hierover te informeren zodat de 40% gehaald wordt. Dit doen we ook voor particulieren die geïnteresseerd zijn, bijvoorbeeld als ze een privé woning op het bedrijven terrein hebben.

Er zijn 3 partijen die voor u de aanleg van glasvezel kunnen realiseren. Als ‘Ondernemend Harmelen’ hebben wij, om de 40% grens te halen bij één leverancier, gekozen voor de leverancier: Glasdraad.nl. Ondernemend Harmelen verzamelt de ondertekende overeenkomsten om deze in één keer aan Glasdraad aan te bieden.

Voor de 40% grens en de beperkte kosten is het noodzakelijk dat u zich aanmeldt voor 7 juli!

Voor vragen omtrent glasvezel kunt u contact opnemen met Kees en Marco de Groot van HD Services voor (technisch) advies, mail: info@hdservices.nl telefoon 0348 473340 / 06 49 12 75 68.

Deel dit bericht
gerelateerde nieuwsberichten